Wie is Lis

Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Lis van Lierop. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Ik ben van Nederlands/Indische afkomst. Sinds 2017 ben ik gediplomeerd en heb ik mijn voetreflexpraktijk in Eindhoven in de wijk Meerhoven. Naast mijn werk bij de gemeente in het sociaal domein werk ik met hart en ziel als voetreflextherapeut. Deze combinatie geeft mij energie en voldoening.

Mijn interesse in voetreflex is ontstaan doordat het mezelf enorm geholpen heeft tijdens een lange ziekteperiode. Bij elke voetreflexmassage kreeg ik meer rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf en voelde ik me steeds een beetje beter. In eerste instantie was ik blij voor mezelf. Gaandeweg werd ik steeds enthousiaster en dacht ik: “het zou geweldig zijn als meer mensen de positieve effecten van een voetreflexmassage zouden ervaren”. Toen kwam het plan om zelf voetreflextherapeut te worden. Ik geniet nog elke dag van deze beslissing!

Mijn doel is je (pijn-)klachten te verhelpen zodat de klacht niet meer op de voorgrond staat en je weer kan genieten van het leven en kan doen waar je plezier in hebt. Onthoud dat als je goed voor jezelf zorgt, je ook goed voor anderen kunt zorgen.

Ik heb mijn Opleidingen tot voetreflextherapeut gevolgd bij Total Health en daarna verder geprofessionaliseerd door verschillende trainingen en bijscholingen. Ook in de praktijk heb ik veel geleerd, wat ik inzet bij lichamelijke, emotionele of mentale klachten van mijn cliënten. Hierdoor kan ik verschillende vormen van voetreflextherapie en voetreflexmassage aanbieden, die ik altijd afstem op jou en je behoefte. Elke behandeling is net als jij uniek en persoonlijk en kan dus elke keer net iets anders zijn.

Voetreflex bij voetreflexpraktijk Lis van Lierop is op een ontspannen manier je gezondheid en vitaliteit verbeteren. Ik ben zorgzaam, betrokken en neem de tijd voor je. Ik hoor van mijn cliënten vaak dat ze zich snel op hun gemak voelen. Je krijgt bij mij geen “huiswerk” mee. Maar als je ondersteunende adviezen en tips wil dan help ik je daar graag mee. Je hoeft het maar te vragen.

Ben je op zoek naar een inspirerend boek? Neem dan een kijkje in “mijn boekenkast”.

Je weet nu iets van mij maar ik ben benieuwd naar jou en hoe ik je kan helpen. Tot gauw!

voetreflextherapeute Lis van Lierop lachend
×