Spring naar inhoud

Wie is Lis van Lierop

schermafbeelding-2016-10-17-om-14-49-01

Na de pedagogische academie heb ik jaren met veel plezier voor de klas gestaan. Toen ik een nieuwe uitdaging zocht ben ik bij het sociaal domein van de gemeente terecht gekomen waar ik me inzet voor kinderen en jongeren.

Ik heb de 3-jarige hbo-opleiding tot Voetreflex therapeut bij Total Health met goed gevolg afgesloten, en ben nu bevoegd voetreflextherapeut.

Ik behandel zowel de Westerse reflexzones als de Chinese acupunctuurpunten en meridiaanbanen op voeten, knieën en onderbenen.  Op deze manier combineer ik het beste van twee werelden. Deze werkwijze ligt mij heel goed. Dat heeft te maken met het feit dat ik zelf een combinatie van twee werelden ben, namelijk Nederlands-Indisch.

Voor mijn afstudeerscriptie heb ik kinderen met ADHD behandeld. De kinderen vonden de voetreflexmassages heel fijn, en ik vond het geweldig om te doen. Ouders waren verbaasd om hun kind rustig(!) te zien liggen. De resultaten waren heel positief. Eén jongen komt nog steeds om de 6 weken voor een voetreflexbehandeling.

De interesse voor natuurlijke geneeswijzen heb ik van mijn Indische oma geërfd. Door zelfgemaakte geneeskrachtige kruidendrankjes (Jamu) hielp zij mensen van hun klachten af.

Toen ik een aantal jaren geleden klachten kreeg ben ik bij een voetreflextherapeut terecht gekomen. De voetreflexmassages hielpen mij enorm goed. Ik was verbaasd over de resultaten en de ongekende mogelijkheden van voetreflexmassage. Op een gegeven moment  werd ik zo enthousiast dat ik besloot om zelf voetreflextherapeut te worden zodat ik anderen op deze manier kan helpen.

Kenmerkend voor mij:

  • Ik wil via mijn handen en jouw voeten samenwerken aan je gezondheid en welzijn
  • Ik ben betrokken en geef persoonlijke aandacht
  • Ik ben enthousiast en rustig tegelijkertijd

Login

Lost your password?